Goorrilla

IMG_6951

A.K.A.: RILLA; De Ril.

Bio: Inwoner van Hengelo-o-o, Overijssel, de bakermat van grootheden als Henk Kamp en Alex Asperslagh. De tekstschrijver van de Harde Bazen is de oudste uit een gezin van 9 (honden meegerekend). Kwam al vroeg in aanraking met hiphop- en rap-muziek, rapte als jongetje van 12 alle teksten van de ‘Osdorp Posse‘ mee. Kreeg ooit een pak slaag van zijn vader en moeder. Waarom? De tekst ‘Je hebt geen hersens nodig om een goeie hoer te zijn’ was blijkbaar niet echt geschikt materiaal om mee op te treden tijdens de weekafsluiting van de basisschool. Kleine Rilla gaf echter niet op en ging door met het ontwikkelen van zijn harde rijmen.

De muziek bracht de Rilla Goorrilla in een reis om de wereld. Na avonturen in de V.S., Zuid-Europa, Oost-Europa en Bemmel (bij Nijmegen) is hij weer terug in Hengelo, klaar om zijn muzikale carrière nieuw leven in te blazen met de Harde Bazen.

Favoriete kleur sokken: wit. Heeft een hekel aan Sudokupuzzels. Goorrilla is tekstdichter, auteur en muzikant. Zelden werd een rode zonnebril zo hard de wereld ingeshined.

Mail Rilla hier: Rilla@HardeBazen.com

Volg Rilla op Twitter en Instagram en like Rilla op Facebook


BACK / HOME

Comments are closed